AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymakam olduğunu görmek

Kahve falında kaymakam olduğunu görmek

Kahve falında kaymakam olduğunu görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, tüm özlemini gidereceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, üstün başarılar alacağına tabir olunur.

Kahve falında kaymakam olduğunu gördüyseniz:

  • En kötüyü düşünmek yerine daha olumlu yaklaşmalısınız.

Kahve falında arkadaşının kaymakam olduğunu görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymakamla sohbet etmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında vali kaymakam görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret eder.

Kahve falında kaymakam eli öpmek yeni mallara kavuşacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaymakamla konuşmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaymakam olmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında kaymakam karısı görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına delalettir.

Kahve falında kaymakam olduğunu görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir