AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymakamla evlenmek

Kahve falında kaymakamla evlenmek

Kahve falında kaymakamla evlenmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymakamla evlenmek gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Kahve falında kaymakamla evlenmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaymakam eşini görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine inanılır.

Kahve falında kaymakam eli öpmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaymakam olmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kaymakam olduğunu görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kaymakamla yemek yemek kalkınacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaymakamla sohbet etmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında kaymakamla tokalaşmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir