AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymakamla sohbet etmek

Kahve falında kaymakamla sohbet etmek

Kahve falında kaymakamla sohbet etmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaymakamla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Kahve falında kaymakamla sohbet etmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kaymakamla evlenmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine inanılır.

Kahve falında vali kaymakam görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan kaymakam görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kaymakam olduğunu görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, maddi gücünün de daimi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaymakam görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kaymakam olduğunu görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir