AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymakam karşı görmek

Kahve falında kaymakam karşı görmek

Kahve falında kaymakam karşı görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, saygın biri olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine işarettir.

Kahve falında kaymakam karşı gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırların ileride pişmanlık duyabileceğiniz hatalar yaptırmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kaymakam karşı görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, işlerin devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kaymakamla konuşmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kaymakam görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kaymakam olmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaymakam eli öpmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında kaymakamla yemek yemek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kaymakam karısı görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir