AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının elinde altın bilezik görmek

Kahve falında arkadaşının elinde altın bilezik görmek

Kahve falında arkadaşının elinde altın bilezik görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının elinde altın bilezik gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kazalar ya da çeşitli aksilikler olabilir.

Kahve falında arkadaşının elinde altın bilezik görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına inanılır.

Kahve falında birinin elinde altın bilezik görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işarettir.

Kahve falında elinde altın bilezik görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde altın bilezik görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek parasının azalacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından altın bilezik almak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşında altın bilezik görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, düzenin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir