AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde altın bilezik görmek

Kahve falında elinde altın bilezik görmek

Kahve falında elinde altın bilezik görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kem gözlere gelineceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına inanılır.

Kahve falında elinde altın bilezik gördüyseniz:

  • Tüm hünerinizi gösterin.

Kahve falında birinin elinde altın bilezik görmek kavgaların biteceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının elinde altın bilezik görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde altın bilezik görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde altın bilezik görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının elinde bilezik görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün elinde bilezik görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında elinde bilezik görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında eline bilezik takmak sağlam bir kariyer edineceğine, kendisine uğur getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir