AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşında altın bilezik görmek

Kahve falında arkadaşında altın bilezik görmek

Kahve falında arkadaşında altın bilezik görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, tüm parasını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşında altın bilezik gördüyseniz:

  • Bazı konularda detayları dile getirmemeniz ya da evrakları beyan etmemeniz durumunda duygusal problemlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının elinde altın bilezik görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından altın bilezik almak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşında altın bilezik görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işaret eder.

Kahve falında burma altın bilezik görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında cebinde altın bilezik görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir