AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından altın bilezik almak

Kahve falında arkadaşından altın bilezik almak

Kahve falında arkadaşından altın bilezik almak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından altın bilezik almak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımlarınızı duygularınızın yönlendirmesine izin verirseniz sonuçlar sizi yavaşlatabilir veya engellenebilir.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşında altın bilezik görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşından altın bilezik almak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, aile bireyleri ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinde altın bilezik görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik çıkardığını görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına inanılır.

Kahve falında altın yüzük ve altın bilezik görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında evde altın bilezik bulmak maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, düzenin kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir