AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde altın bilezik görmek

Kahve falında birinin elinde altın bilezik görmek

Kahve falında birinin elinde altın bilezik görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde altın bilezik gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yanıltıcı veya hileli oyunlar peşinde olabilir.

Kahve falında arkadaşının elinde altın bilezik görmek bunu da herkese ilan edeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında birinin elinde altın bilezik görmek galibiyet kazanacağına, bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında elinde altın bilezik görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının elinde altın bilezik görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde bilezik görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline bilezik takmak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında elinde bilezik görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde bilezik görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir