AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı çekirdeği dikmek

Kahve falında kayısı çekirdeği dikmek

Kahve falında kayısı çekirdeği dikmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, evi yoksa ev alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kayısı çekirdeği dikmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, bayansanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Kahve falında kayısı çekirdeği dikmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, adından konuşulur olacağına işarettir.

Kahve falında kayısı çekirdeği yemek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kayısı çekirdeği görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı çekirdeği kırmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı çekirdeği ekmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdek dikmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine inanılır.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma çekirdeği dikmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir