AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma çekirdeği dikmek

Kahve falında hurma çekirdeği dikmek

Kahve falında hurma çekirdeği dikmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma çekirdeği dikmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın eksik veya problemli yerlerini dengelemenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında hurma çekirdeği dikmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında hurma çekirdeği yutmak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hurma çekirdeği ekmek zor günlerini arkasında bırakacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurma çekirdeği görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, istediği yola çıkacağına alamet eder.

Kahve falında hurma çekirdeğini ekmek tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz hurma yemek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, kötü haberlerin alınacağına işarettir.

Kahve falında kayısı çekirdeği dikmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdek dikmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir