AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı çekirdeği yemek

Kahve falında kayısı çekirdeği yemek

Kahve falında kayısı çekirdeği yemek en yukarılara çıkacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı çekirdeği yemek gördüyseniz:

  • Çok önemli bir uyarım var.

Kahve falında kayısı çekirdeği yemek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı çekirdeği görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kayısı çekirdeği kırmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı çekirdeği dikmek huzurunun da yerine geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında kayısı çekirdeği ekmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ayva çekirdeği yemek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına tabir olunur.

Kahve falında çekirdekli meyve yemek aydınlık bir yola çıkılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken çekirdek yemek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir