AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı çekirdeği görmek

Kahve falında kayısı çekirdeği görmek

Kahve falında kayısı çekirdeği görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, insanlar arasında yüceleceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına yorulur.

Kahve falında kayısı çekirdeği gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Kahve falında kayısı çekirdeği ekmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına alamet eder.

Kahve falında kayısı çekirdeği dikmek parasını ve işini kaybedeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı çekirdeği kırmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına işarettir.

Kahve falında kayısı çekirdeği görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Kahve falında kayısı çekirdeği yemek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu çekirdek görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz yeşil üzüm görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine delalettir.

Kahve falında armut çekirdeği görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir