AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının doktor olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının doktor olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının doktor olduğunu görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, zarar göreceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının doktor olduğunu gördüyseniz:

  • Sadece kendi fikirlerini, isteklerini veya koşullarını anons etmekle meşguller.

Kahve falında arkadaşını doktor görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktorla arkadaş olmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını doktor olarak görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının doktor olduğunu görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktorunu görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında doktor ve hemşire görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında doktordan kaçmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve doktor geldiğini görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir