AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorunu görmek

Kahve falında doktorunu görmek

Kahve falında doktorunu görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında doktorunu gördüyseniz:

  • Size engel olan kişi ya da durumların ortadan kalktıklarını görebileceksiniz.

Kahve falında çocuğunun doktor olduğunu görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktorla nişanlanmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini doktor olarak görmek ne yapacağını şaşıracağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktordan reçete almak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine tabir olunur.

Kahve falında doktor olduğunu görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü doktor görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doktor iğne görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, hasta ise bakacağına işarettir.

Kahve falında doktor hastane görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir