AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve doktor geldiğini görmek

Kahve falında eve doktor geldiğini görmek

Kahve falında eve doktor geldiğini görmek ün salacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına tabir olunur.

Kahve falında eve doktor geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı kavga veya kıskançlıklar keyfinizi bozabilir.

Kahve falında doktorun eve geldiğini görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eve doktor geldiğini görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında evde doktor görmek çalıştığı yerde amir olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında eve geç gelmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının eve geldiğini görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın eve geldiğini görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında eve haciz gelmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında eve geri gelmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir