AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını doktor görmek

Kahve falında arkadaşını doktor görmek

Kahve falında arkadaşını doktor görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, mutluluğunun daim olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını doktor gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası zararlı olabilir.

Kahve falında doktorla arkadaş olmak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, doyasıya hasret gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının doktor olduğunu görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını doktor olarak görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını doktor görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında doktoru öpmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, duraklama yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde doktor görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında doktorluğu kazanmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında doktorla telefonda konuşmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir