AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor ve hemşire görmek

Kahve falında doktor ve hemşire görmek

Kahve falında doktor ve hemşire görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doktor ve hemşire gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Kahve falında doktor ve hemşire görmek umutların yıkılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Kahve falında doktor hemşire görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında hemşirelik okumak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına inanılır.

Kahve falında hastanede hemşire olarak çalışmak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz önlüklü hemşire görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hemşire öpmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastane ve hemşire görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında hemşire forması giymek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir