AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktordan kaçmak

Kahve falında doktordan kaçmak

Kahve falında doktordan kaçmak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, güvenini sarsacağına, alın terinin karşılığını alacağına, az çalışarak çok gezeceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işarettir.

Kahve falında doktordan kaçmak gördüyseniz:

  • Alacağınız eğitimler daha fazla gelir elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında doktordan kaçmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında göz doktoruna muayene olmak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede doktor olduğunu görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Kahve falında doktorluğu kazandığını görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, başarının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun doktor olduğunu görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında diş doktoruna gitmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında doktorla arkadaş olmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına delalettir.

Kahve falında doktor önlüğü giymek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir