AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını doktor olarak görmek

Kahve falında arkadaşını doktor olarak görmek

Kahve falında arkadaşını doktor olarak görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çekilen acıların unutulacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını doktor olarak gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında doktorla arkadaş olmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının doktor olduğunu görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, şöhret elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını doktor görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını doktor olarak görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Kahve falında doktor önlük giydiğini görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında cilt doktoru görmek kötülüklerden uzak olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında doktorla tanışmak üzgün olacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoruna gitmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir