AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanlı yolda yürümek

Kahve falında yılanlı yolda yürümek

Kahve falında yılanlı yolda yürümek hayatının iplerini eline alacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, kazancının hiç azalmayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanlı yolda yürümek gördüyseniz:

  • Problemleri ertelemek yerine, bir an önce çözmenizde fayda var.

Kahve falında yılanlı yolda yürümek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında dar yoldan yürümek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında karlı yolda yürümek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolda yalnız yürümek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, yüzünü güldüreceğine delalettir.

Kahve falında sulu yolda yürümek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yolda yürümek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, belalı insanlara denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda yürümek kimseye minnet etmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir