AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere dökülmüş bal görmek

Kahve falında yere dökülmüş bal görmek

Kahve falında yere dökülmüş bal görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere dökülmüş bal gördüyseniz:

  • Çok hızlı gelişen olaylar sizi korkutmasın çünkü önemsediğiniz hiçbir şeyi kaybetmeyeceksiniz.

Kahve falında kendini bal yerken görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işarettir.

Kahve falında yere dökülmüş bal görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında yere bal dökmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına rivayet eder.

Kahve falında balkabağı çekirdeği görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulur.

Kahve falında bal hediye etmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çam balı görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında acı bal görmek üzüleceğine, yıpranacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir