AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayanın tepesine çıkmak

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, işinin aksayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına delalettir.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak hastalıklarının da şifasını bulacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kayanın üzerine çıkmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kayan araba görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, işlerin eski haline döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kayanın altında kalmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayanın düştüğünü görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına işaret eder.

Kahve falında kayanın üstünde oturmak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayan yıldızlar görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yeni bir semte taşınılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir