AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayanın altında kalmak

Kahve falında kayanın altında kalmak

Kahve falında kayanın altında kalmak esenlik içinde olacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, çalışmalarının artacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına inanılır.

Kahve falında kayanın altında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği veya planlandığı şekilde yürümemesi durumunda rahatsızlığınızı dile getirmeniz veya göstermeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında kayanın altında kalmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında paten kayan birini görmek borçların biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Kahve falında kayanın içine girmek keyiflerinin yerinde olacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kayan araba görmek zaaflarına kapılacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir