AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalıktan denize atlamak

Kahve falında kayalıktan denize atlamak

Kahve falında kayalıktan denize atlamak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, işinde de hep başarılı olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayalıktan denize atlamak gördüyseniz:

  • Bir an önce uygulamaya geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kayalıktan denize atlamak alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında kayadan denize atlamak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalardan denize atlamak kötü hastalıkların iyileşeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalardan atlamak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayadan atlamak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kayalıktan atlamak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalıklardan atlamak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir