AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalıklardan denize atlamak

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yarar olup olmadığını gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yaşamına bakacağına rivayet eder.

Kahve falında kayalıktan denize atlamak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet eder.

Kahve falında kayalardan denize atlamak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında kayadan denize atlamak iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayadan atlamak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında kayalıktan atlamak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kayalıklardan atlamak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalardan atlamak sıkıntılarının son bulacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir