AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalıklardan atlamak

Kahve falında kayalıklardan atlamak

Kahve falında kayalıklardan atlamak yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet eder.

Kahve falında kayalıklardan atlamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler özgüveninizi arttırmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kayalardan atlamak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalıktan atlamak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında kayalıktan denize atlamak mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine inanılır.

Kahve falında kayalardan denize atlamak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayadan atlamak hem moral hem de çareler bulacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kayadan denize atlamak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklardan atlamak yeni adımlar atacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir