AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalardan atlamak

Kahve falında kayalardan atlamak

Kahve falında kayalardan atlamak sevilen bir dostun geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Kahve falında kayalardan atlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersiz kalan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kayalıktan denize atlamak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayalardan atlamak işlerinin bir anda bozulacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalardan denize atlamak hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına inanılır.

Kahve falında kayalıklardan atlamak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında kayadan atlamak zor durumlarda kalacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında kayadan denize atlamak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, maddi gücünün de daimi olacağına alamet eder.

Kahve falında kayalıktan atlamak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir