AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalıklı dağ görmek

Kahve falında kayalıklı dağ görmek

Kahve falında kayalıklı dağ görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, amacına nail olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalıklı dağ gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Kahve falında dağda kaya görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağ ve kayalık görmek sevilen birinin geleceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaya dağ görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine işaret eder.

Kahve falında kayadan dağ görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında kayalık dağ görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Kahve falında dağ kayalık görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına işaret eder.

Kahve falında kayalıklı dağ görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına inanılır.

Kahve falında kayaya basmak kısmetli bir yıl geçirileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir