AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ kayalık görmek

Kahve falında dağ kayalık görmek

Kahve falında dağ kayalık görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında dağ kayalık gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Kahve falında kayalık dağ görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalettir.

Kahve falında dağ ve kayalık görmek başarılarının eksilmeyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında dağda kaya görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kaya dağ görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kayadan dağ görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalıklı dağ görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında dağ kayalık görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında kaya taş görmek zorlukların giderileceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir