AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayaya basmak

Kahve falında kayaya basmak

Kahve falında kayaya basmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına inanılır.

Kahve falında kayaya basmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Kahve falında kayaya basmak işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında kayatuzu görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işarettir.

Kahve falında kayadan su çıktığını görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işaret eder.

Kahve falında kayalıktan denize atlamak hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kayadan çıkmak kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalıklardan denize düşmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kaya üstünde oturmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında kayalık ve deniz görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir