AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ ve kayalık görmek

Kahve falında dağ ve kayalık görmek

Kahve falında dağ ve kayalık görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, doğru karar veremeyeceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ ve kayalık gördüyseniz:

  • O kişilere biraz cesaret verirseniz yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kahve falında dağda kaya görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ ve kayalık görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayalık dağ görmek dininden vazgeçmeyeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaya dağ görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Kahve falında kayadan dağ görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ kayalık görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklı dağ görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolda kaya görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, endişelerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir