AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalık dağ görmek

Kahve falında kayalık dağ görmek

Kahve falında kayalık dağ görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalık dağ gördüyseniz:

  • Gerekli şeyleri bir araya getirebilir, gerekli kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Kahve falında kayalıklı dağ görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında dağ ve kayalık görmek mal ve para kazanılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayalık dağ görmek düşmanlıkların biteceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağda kaya görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kaya dağ görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ kayalık görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayadan dağ görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik kaya görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir