AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaya dağ görmek

Kahve falında kaya dağ görmek

Kahve falında kaya dağ görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, bir yandan cenaze olacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kaya dağ gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle ilgili gerçeklerin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında dağda kaya görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ ve kayalık görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaya dağ görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kayalıklı dağ görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ kayalık görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalettir.

Kahve falında kayalık dağ görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayadan dağ görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında deniz ve kaya görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir