AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun damdan düştüğünü görmek

Kahve falında bir çocuğun damdan düştüğünü görmek

Kahve falında bir çocuğun damdan düştüğünü görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğin kesileceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğun damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Oluşan durumlar sizin için faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında çocuğunun damdan düştüğünü görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun damdan düştüğünü görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin damdan düştüğünü görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damdan düştüğünü görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının damdan düştüğünü görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir