AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının damdan düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının damdan düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının damdan düştüğünü görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, ana baba sözü dinlemeye, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında kardeşinin damdan düştüğünü görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, sıhhat ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının damdan düştüğünü görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, yollarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damdan düşeni görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun damdan düştüğünü görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet eder.

Kahve falında damdan düştüğünü görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir