AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaya düştüğünü görmek

Kahve falında kaya düştüğünü görmek

Kahve falında kaya düştüğünü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaya düştüğünü gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler olabilir.

Kahve falında kaya düştüğünü görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kayalıkların düştüğünü görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kaya görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, aile hayatının kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında kayalıkların üzerinde yürümek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kayalıktan denize düşmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kayadan atlamak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir kaya görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kayaya çarpmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir