AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba kaldırmak

Kahve falında araba kaldırmak

Kahve falında araba kaldırmak hayal kırıklığı yaşayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, elindeki malların gideceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba kaldırmak gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında araba kaldırmak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı kaldırmak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı elle kaldırmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında birini kucaklayıp kaldırmak gelirinin artacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinden tutup kaldırmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birini namaza kaldırmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini sabah namazına kaldırmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında halı kaldırmak maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir