AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek kaldırmak

Kahve falında etek kaldırmak

Kahve falında etek kaldırmak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etek kaldırmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Kahve falında etek kaldırmak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında toz kaldırmak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında elinden tutup kaldırmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak kaldırdığını görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini yerden kaldırmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında halı kaldırmak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini havaya kaldırmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine yorulur.

Kahve falında yukarı kaldırmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir