AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve kaya görmek

Kahve falında deniz ve kaya görmek

Kahve falında deniz ve kaya görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Kahve falında deniz ve kaya gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz.

Kahve falında deniz kenarında kayalık görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve kayalar görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayadan denize atlamak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kayası görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayalıklardan denize atlamak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalık deniz görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, isteklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kayalıkları görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, asil kimselerden çıkacağına alamet eder.

Kahve falında deniz ve kayalık görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir