AnaSayfa / Genel / Kahve falında acı kavun görmek

Kahve falında acı kavun görmek

Kahve falında acı kavun görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, istediği başarıyı göstereceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında acı kavun gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan istekler nedeniyle ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında acı kavun yemek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında acı kavun görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, dertlerinin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kavun görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına yorulur.

Kahve falında kavun sevmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında kavun karpuz dağıtmak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavun keleği görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeden kavun toplamak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kavun yiyen birini görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir