AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kavun almak

Kahve falında birinden kavun almak

Kahve falında birinden kavun almak çok zor zamanlar geçirileceğine, güçten düşeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden kavun almak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında büyük kavun görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kavun yemek dertlerden kurtulmaya, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında birine kavun yedirmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına işaret eder.

Kahve falında uluk kavun görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı kavun görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kavun kesip yemek tutumlu bir yaşam süreceğine, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kavun dilimlemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun dikmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, elinin kolunun bağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir