AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun suyu içmek

Kahve falında kavun suyu içmek

Kahve falında kavun suyu içmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına yorulur.

Kahve falında kavun suyu içmek gördüyseniz:

  • Acilen iki taraf arasında bir bağ ya da denge oluşturmanız gerekebilir.

Kahve falında kavun suyu içmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında elden su içmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının suyunu içmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında su içmek ve kanmamak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında buz gibi su içmek fikirlerinin can bulacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muz suyu içmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında plastik kaptan su içmek bir anda yükseleceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğa su içmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, korkularını yeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir