AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının suyunu içmek

Kahve falında başkasının suyunu içmek

Kahve falında başkasının suyunu içmek fırsatların elden kaçacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sözünde duracağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında başkasının suyunu içmek gördüyseniz:

  • Hatta, özel yaşamınızı veya toplum içindeki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konular birbirinden çok farklı bir görünüm veriyorsa, rekabetten kaçmayacağa benziyorsunuz.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır tastan su içmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının elinden su içmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı su içmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir suyu içmek maddi gücünün de daimi olacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tadı bozuk su içmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük bir aşk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta su içmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su kana kana su içmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir