AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik kaptan su içmek

Kahve falında plastik kaptan su içmek

Kahve falında plastik kaptan su içmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında plastik kaptan su içmek gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Kahve falında plastik kaptan su içmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kaptan su içmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kaptan su içmek yakın çevresine fikir danışacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır kaptan su içmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında aynı kaptan su içmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kaptan köşkü görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemi ve kaptan görmek ağız tadına kavuşacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaptan olmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, yarasını saracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir