AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini kavga ederken görmek

Kahve falında sevdiğini kavga ederken görmek

Kahve falında sevdiğini kavga ederken görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini kavga ederken gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini kavga ederken görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi kavga ederken görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavga ederken görmek bir daha kopmayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Kahve falında birini kavga ederken görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, işlerinde bereket olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini kavga ederken görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına inanılır.

Kahve falında babanı kavga ederken görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasını kavga ederken görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini kavga ederken görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, gün sayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir