AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga yapmak

Kahve falında kavga yapmak

Kahve falında kavga yapmak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına alamet eder.

Kahve falında kavga yapmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya özel evraklarınızı ilgilendiren konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında arkadaşınla kavga yapmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklı kavga yapmak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle kavga yapmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kavga yapmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sözlü kavga yapmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında birisiyle kavga yapmak bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek kavgası yapmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında laf kavgası yapmak malvarlığının artacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir