AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklı kavga yapmak

Kahve falında bıçaklı kavga yapmak

Kahve falında bıçaklı kavga yapmak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, kazancının artacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında bıçaklı kavga yapmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Kahve falında bıçaklı kavga yapmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla kavga edenleri görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak bıçağa kavga etmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavgada bıçaklanmak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ardından bu kişiye açılacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle bıçakla kavga etmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok hayır duası alacağına delalet eder.

Kahve falında kavga ve bıçak görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga etmek bıçak görmek kazancın günden güne artacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla kavga görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir