AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle kavga yapmak

Kahve falında birisiyle kavga yapmak

Kahve falında birisiyle kavga yapmak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında birisiyle kavga yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir.

Kahve falında birisiyle kavga yapmak dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına tabir olunur.

Kahve falında kavga yapmak dertlerin ve sorunların artacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına inanılır.

Kahve falında sözlü kavga yapmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçaklı kavga yapmak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayla kavga yapmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kadınla ağız kavgası yapmak işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla kavga yapmak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir