AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek kavgası yapmak

Kahve falında ekmek kavgası yapmak

Kahve falında ekmek kavgası yapmak belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, para sıkıntısının olmayacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, parasının ve malının çoğalacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Kahve falında ekmek kavgası yapmak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz takdir edilebilir veya başarılarınız nedeniyle saygı görebilirsiniz.

Kahve falında ekmek kavgası yapmak başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına delalettir.

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında bıçaklı kavga yapmak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyle kavga yapmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kadınla ağız kavgası yapmak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla kavga yapmak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet eder.

Kahve falında eşiyle kavga yapmak maddi gücünün eksileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga yapmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir